Tuomas Lehtinen

Olen Tuomas Lehtinen. Siikaisista kotoisin oleva yrittäjä, kahden lapsen isä, aviomies ja urheiluhullu. Toimin myös tämän Rajaton mahdollisuus -hankkeen vetäjänä.

Minua on aina kiinnostanut urheilun ja ihmisten hyvinvoinnin lisäksi yrittäjyys.

Perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2007. Tunnustan nyt samalla, että jos tuolloin olisin tiennyt yrittämisestä sen mitä tiedän nyt, en olisi tuota ensimmäistä askelta koskaan ottanut.

Onneksi en tiennyt, sillä päivääkään en ole tätä päätöstä katunut, vaikka välillä on yrittäjän jalat olleet aika syvällä suossa.

Yrittämisen lisäksi rakastan luontoa ja erityisesti suomalaista maaseutua. Erityisen innoissani olen siitä, että viimeisen kymmenen vuoden aikana tapahtunut tietotekninen kehitys mahdollistaa näiden kahden asian yhdistämisen.

Tavoitteeeni on, että mahdollisimman moni havahtuu huomaamaan maaseudun potentiaalin menestyvän liiketoiminnan alustana ja digitalisaation rajattomana mahdollistajana.

Leader Pohjois-Satakunta on maaseudun kehittämisyhdistys

Tärkein tehtävämme on ihmisten, yhteisöjen ja yritysten innostaminen oman toimintansa ja elinympäristönsä kehittämiseen.

Toimialueeseemme kuuluvat Honkajoki, Ikaalinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kihniö, Merikarvia, Parkano, Pomarkku ja Siikainen.

Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat alueen asukkaat, yhteisöt, yritykset ja julkinen taho, joiden yhteisenä päämääränä on maaseudun kehittäminen.

Kiinnostuitko?
Haluatko ilmoittaa yrityksesi mukaan?
Ota yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ

RAJATON MAHDOLLISUUS.

Voit ottaa yhteyttä myös suoraan.

tuomas@heoy.fi

040 170 1975